diamonddogsMange rikfolk eier hunder, og det er nettopp rike hunder som er temaet i spilleautomaten Diamond Dogs. Her møter spillerne hunder med diamanthalsbånd og diamantsmykker, og hvis man er heldig, kan det hende hundene deler litt av rikdommen med spillerne.

Symboler med hundetema

diamonddogs2De to mest verdifulle symbolene i spillet viser to herlige hunder. Jokersymbolet kan gi hele 10 000 mynter i gevinst dersom man får en vinnerrekke med fem jokere på rad. Scattersymbolet kan dele ut inntil 100x totalinnsatsen, i tillegg til gratisspinn. Begge disse symbolene gir gevinst dersom man klarer å få to eller flere like på rad.

De andre symbolene gir gevinst når tre eller flere like symboler kommer etter hverandre, fra venstre hjul mot høyre. Symbolene er hunderelaterte, og viser et luksushundehus, en brannhydrant, en hundekurv med champagne og et eksklusivt bein. I tillegg er det kortsymboler fra knekt til ess, alle er glitrende og elegante.

Ta kjendisbilder

Bonussymbolet viser en hundefotograf, som er på jakt etter gode bilder av kjendishunder. Får man tre eller flere slike symboler på skjermen, kommer man til bonusspillet. i bonusspillet skal man prøve å ta bilder av hundene, gjennom å styre bildesymbolet over skjermen. Hver kjendis kan skjule bonusgevinster. Hvis man finner en gevinst, kan man klikke videre for å ta flere bilder og sanke flere bonuser. Men dersom det kommer et poteavtrykk på bildet, er bonusspillet slutt, og man får med seg de pengene man har klart å sanke i bonusrunden, før man kommer tilbake til grunnspillet.

Musikk, grafikk og spillfølelse

Musikken i spillet er avslappet og behagelig selv om man spiller lenge. Symbolene er vellaget, og hele automaten har en eksklusiv følelse, med mye gull og glitter. Spillfølelsen er også god. Det er totalt 25 gevinstlinjer, men det er mulig å deaktivere linjer, dersom man ønsker det. Færre aktive linjer gir færre vinnersjanser per spinn, så det kan være bedre å heller aktivere alle linjene og redusere innsatsen per linje. Man kan velge en myntverdi fra 0,01 euro til 5 euro. Man kan også velge innsatsnivå, og satse fra 1 til 5 mynter per linje, i den valgte myntverdien. Selvsagt har spillet også autospinn.

Et spill for hundeelsker

diamonddogs3Diamond Dogs er en spilleautomat for alle som liker hunder. Her kan man oppleve både rikdom, luksus og herlige hunder, i ett og samme spill. Ettersom innsatsnivået kan varieres, passer spillet både for småspillere og for de med romsligere spillbudsjett. Man kan finne Diamond Dog på alle nye casinoer online.